A La Carte
Voorgerechten
Pompoensoep 11 euro
​​​​
Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas 18 euro​
​​​​
Krokant slaatje met gerookte fazant, eendenlever en gekarameliseerde appeltjes 18 euro
​​
Terrine van huisbereide ganzenlever 20 euro
​​​​
​Gamba’s a la plancha 20 euro​
​​
Hoofdgerechten
​​
Gebakken rogvleugel met kappertjes 28 euro
​​
Op vel gebakken zeebaars met wintergroentjes 30 euro
​​​​
Zeetong met hoeveboter 33 euro​​​
​​​
Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes 30 euro
​​​​
Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven 33 euro
​​
Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes 33 euro
​
Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,
willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!
​