

A La Carte
Voorgerechten
Nage van scampistaartjes en kervelpluksels 15 euro
Krokant slaatje met fazant, gepekelde varkenswangetjes en gekarameliseerde appeltjes 17 euro
Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas 17 euro
Terrine van huisgemaakte ganzenlever 17 euro
Gamba’s a la plancha 17 euro
Pappardelle met gebakken St.-Jacobsvruchten, rucola en
oude Parmezaanse kaas 18 euro
Hoofdgerechten
Gebakken rogvleugel met kappertjes 28 euro
Skrei met Akvavit en stoemp van wintergroentjes 30 euro
Zeetong met hoeveboter 32 euro
Steak au poivre met verse frietjes 28 euro
Eigen versie op kalfsgebraad 'Orloff' 28 euro
Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes 33 euro
Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,
willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!