top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Pompoensoep 9 euro

Heldere bouillon met langoustine & ravioli van boschampignon   18 euro

Slaatje met scampi, spekjes en groene boontjes  18 euro

Gepekeld hert met Achelse pecorino & beignet van kastanje 18 euro

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    18 euro

Gamba’s a la plancha   18 euro

Linguine met langoustine staartjes  18 euro

 

Hoofdgerechten

Gebakken rogvleugel met artisjok   28 euro

Zeetong met hoeveboter 32 euro

Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven  33 euro

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes  28 euro

Roodpootpatrijs met druivenblad, gestoofd witloof en krapoet  35 euro

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes   33 euro

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

bottom of page