A La Carte

Voorgerechten

Pompoensoep   9 euro

 

Bruschetta met gebakken boschampignons, reepjes fazant en traag gegaard buikspek   17 euro

Krokant slaatje met scampi's, spekjes en groene boontjes   16 euro

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas  17 euro

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    17 euro

Gamba’s a la plancha   17 euro

Pappardelle met gebakken St.-Jacobsvruchten, rucola en
oude Parmezaanse kaas   18 euro

 

Hoofdgerechten

Gebakken rogvleugel met kappertjes   27 euro

Zeetong met hoeveboter 32 euro

Steak au poivre met verse frietjes   27 euro

Hertenbiefstukje met 'n appel uit de oven  32 euro

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes   33 euro

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!