A La Carte
Voorgerechten
Consommé van bosduif met varkenswangetjes 11 euro
​​​
Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas 18 euro​
​​​
Krokant slaatje met scampi's, spekjes en groene boontjes 18 euro
​
Terrine van huisbereide ganzenlever 20 euro
​​​
Toastje met weide champignons & pancetta 20 euro
​
Gamba’s a la plancha 20 euro​
​
Hoofdgerechten
​
Gebakken rogvleugel met kappertjes 28 euro
​
Slibtongetje met vongole en grijze garnalen 30 euro
​​​
Zeetong met hoeveboter 33 euro​​​
​​
Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes 30 euro
​​​
Eendenborst à l'orange 32 euro
​​
Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes 33 euro
​
Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,
willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!
​