top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Bisque van kreeft met Schotse Malt      11 euro

​​​​

Filet d' Anvers van hert met krulletjes eendenlever, beukenzwammetjes en Parmezaanse kaas      18 euro​

​​​​

Krokant slaatje met scampi's , spekjes en groene boontjes      18 euro

​​

Terrine van huisbereide ganzenlever    20 euro

​​​​

​Gamba’s a la plancha   20 euro​

​​

 

Hoofdgerechten

​​

Gebakken rogvleugel met kappertjes     30 euro

​​

Kabeljauwrug met knolselder      30 euro

​​​​

Zeetong met hoeveboter     33 euro​​​

​​​

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes     30 euro

​

Everzwijnrug 'Bordelaise' met pommes dauphinos en witloof      33 euro

​​​​​

Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven       33 euro

​​

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes     33 euro

​

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

​

bottom of page