top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Aspergesoep     10 euro

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas     18 euro

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    18 euro

Asperges op z'n Vlaams met beenham     18 euro

 

Gamba’s a la plancha   18 euro

Linguine met langoustine staartjes  18 euro

 

Hoofdgerechten

Gebakken rogvleugel met kappertjes     28 euro

Asperges met huisgerookte zalm & roereitje     30 euro

Zeetong met hoeveboter     32 euro

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes     28 euro

Lamskoteletjes met stoemp van asperges en pancetta      33 euro

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes     33 euro

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

bottom of page