A La Carte

Voorgerechten

Bouillon van tomaat met dim sum van krab   10 euro

Slaatje met tempura van langoustine & gegrilde tonijn   17 euro

Krokant slaatje met scampi's, spekjes en groene boontjes   16 euro

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas  17 euro

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    17 euro

Gamba’s a la plancha   17 euro

Pappardelle met gebakken St.-Jacobsvruchten, rucola en
oude Parmezaanse kaas   17 euro

 

Hoofdgerechten

Gebakken rogvleugel met kappertjes   27 euro

Kabeljauwhaas met puree van artisjok   28 euro

Zeetong met hoeveboter 32 euro

Steak au poivre met verse frietjes   27 euro

Steak tartaar (rauwe bereiding) 27 euro

Jong Frans haantje met ratatouille 28 euro

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes   33 euro

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!