A La Carte
Voorgerechten
Bisque van kreeft met Schotse Malt 11 euro
​​​​
Filet d' Anvers van hert met krulletjes eendenlever, beukenzwammetjes en Parmezaanse kaas 18 euro​
​​​​
Krokant slaatje met scampi's , spekjes en groene boontjes 18 euro
​​
Terrine van huisbereide ganzenlever 20 euro
​​​​
​Gamba’s a la plancha 20 euro​
​​
Hoofdgerechten
​​
Gebakken rogvleugel met kappertjes 30 euro
​​
Kabeljauwrug met knolselder 30 euro
​​​​
Zeetong met hoeveboter 33 euro​​​
​​​
Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes 30 euro
​
Everzwijnrug 'Bordelaise' met pommes dauphinos en witloof 33 euro
​​​​​
Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven 33 euro
​​
Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes 33 euro
​
Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,
willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!
​