top of page

A La Carte

Voorgerechten

Nage van scampistaartjes en kervelpluksels   15 euro

Krokant slaatje met fazant, gepekelde varkenswangetjes en gekarameliseerde appeltjes  17 euro

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas  17 euro

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    17 euro

Gamba’s a la plancha   17 euro

Pappardelle met gebakken St.-Jacobsvruchten, rucola en
oude Parmezaanse kaas   18 euro

 

Hoofdgerechten

Gebakken rogvleugel met kappertjes   28 euro 

 

Skrei met Akvavit en stoemp van wintergroentjes 30 euro

Zeetong met hoeveboter 32 euro

Steak au poivre met verse frietjes   28 euro

Eigen versie op kalfsgebraad 'Orloff'  28 euro

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes   33 euro

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

bottom of page