


A La Carte
Voorgerechten
Pompoensoep 9 euro
​
Heldere bouillon met langoustine & ravioli van boschampignon 18 euro
​
Slaatje met scampi, spekjes en groene boontjes 18 euro
​
Gepekeld hert met Achelse pecorino & beignet van kastanje 18 euro
​
Terrine van huisgemaakte ganzenlever 18 euro
​
Gamba’s a la plancha 18 euro
​
Linguine met langoustine staartjes 18 euro
​
Hoofdgerechten
​
Gebakken rogvleugel met artisjok 28 euro
​
Zeetong met hoeveboter 32 euro
​
Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven 33 euro
​
Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes 28 euro
​
Roodpootpatrijs met druivenblad, gestoofd witloof en krapoet 35 euro
​
Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes 33 euro
​
Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,
willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!
​