top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Aspergesoep ,met postelein     10 euro

​

Krokant slaatje met gebakken skrei & tempura van langoustine     18 euro

​

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas     18 euro

​

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    18 euro

​

Asperges op z'n Vlaams met beenham     18 euro

 

Gamba’s a la plancha   18 euro

​

Linguine met langoustine staartjes  18 euro

​

 

Hoofdgerechten

​

Gebakken rogvleugel met kappertjes     28 euro

​

Asperges met huisgerookte zalm & roereitje     30 euro

​

Zeetong met hoeveboter     32 euro

​

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes     28 euro

​

Traaggegaard Duroc varken 'pressa' met ratatouille van lentegroentjes      32 euro

​

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes     33 euro

​

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

​

bottom of page