top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Consommé van bosduif met varkenswangetjes      11 euro

​​​

Carpaccio van ossenhaas met oude Parmezaanse kaas     18 euro​

​​​

Krokant slaatje met scampi's, spekjes en groene boontjes      18 euro

​

Terrine van huisbereide ganzenlever    20 euro

​​​

Toastje met weide champignons & pancetta     20 euro

​

Gamba’s a la plancha   20 euro​

​

 

Hoofdgerechten

​

Gebakken rogvleugel met kappertjes     28 euro

​

Slibtongetje met vongole en grijze garnalen      30 euro

​​​

Zeetong met hoeveboter     33 euro​​​

​​

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes     30 euro

​​​

Eendenborst à l'orange       32 euro

​​

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes     33 euro

​

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

​

bottom of page