top of page
marmeren Textuur

A La Carte

Voorgerechten

 

Pompoensoep 9 euro

​

Heldere bouillon met langoustine & ravioli van boschampignon   18 euro

​

Slaatje met scampi, spekjes en groene boontjes  18 euro

​

Gepekeld hert met Achelse pecorino & beignet van kastanje 18 euro

​

Terrine van huisgemaakte ganzenlever    18 euro

​

Gamba’s a la plancha   18 euro

​

Linguine met langoustine staartjes  18 euro

​

 

Hoofdgerechten

​

Gebakken rogvleugel met artisjok   28 euro

​

Zeetong met hoeveboter 32 euro

​

Hertenbiefstuk met 'n appeltje uit de oven  33 euro

​

Steak au poivre met verse frietjes & marktgroentjes  28 euro

​

Roodpootpatrijs met druivenblad, gestoofd witloof en krapoet  35 euro

​

Krokant gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes   33 euro

​

 

 

Om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen,

willen we u vragen de keuze per tafel te beperken. Dank je!

​

bottom of page